Практические занятия по технологии производства продуктов общественного питания : Учеб. пособ. для вузов / С.И. Занадворов, Г.Н. Ловачева.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1974.Հրատարակություն։ Изд. 4-е, перераб. и допՆկարագրություն։ 304 с. : фотогр. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/333773 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0267186 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/341975 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0281157 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641 / З-27 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1843675 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 642 З-27 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085565 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 301
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։