ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Совершенствование вспомогательных процессов в мясной промышленности Киргизии : (обзор) / Л.Т. Палагута, В.С. Копыленко, Г.К. Лаврик и др.; КиргизИНТИ при Госплане Киргизской ССР.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Фрунзе : КиргизИНТИ, 1982.Նկարագրություն։ 25 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075003
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 С 56 Совершенствование охлаждающих систем камер холодильной обработки мяса в полутушах : 637 С 56 Совершенствование охлаждающих систем камер холодильной обработки мяса в полутушах : 637 С 56 Современные средства измерений массы в мясной промышленности : 637 С 56 Совершенствование вспомогательных процессов в мясной промышленности Киргизии : 637 С 568 Современные системы автоматизации теплообменных установок / 637 С 568 Современные методы анализа состава и свойств молочного сырья и готовой продукции в маслоделии и сыроделии : 637 С 568 Современные методы анализа состава и свойств молочного сырья и готовой продукции в маслоделии и сыроделии :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա