Характеристика мяса, подвергшегося воздействию паров аммиака, его обработка и возможность продовольственного использования : (обзор) / М.К. Мавлянова, В.И. Криштафович, Н.Т. Смольский, Л.М. Коснырева; НИИ НТИТЭИ ГКНГ Республики Узбескистан.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ташкент : УзНИИНТИ, 1992.Նկարագրություն։ 32 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Х 20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0090000 |
Библиогр.: с. 29 - 31
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։