Повышение качества и стойкости сухих молочных продуктов : обзор / С.М. Штальберг, И.А. Радаева; ЦИНТИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИпищепром, 1967.Նկարագրություն։ 24 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.97 / Ш-873 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1441539 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Ш 873 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0089979 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Ш 873 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0089980 |
Библиогр.: с. 24
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։