Физико-химические, технологические и биологические аспекты исследования мяса и мясных продуктов : сборник научных трудов / Под ред. В.М. Горбатова; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ВНИИМП.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ВНИИМП, 1985.Նկարագրություն։ 145 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085353 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Ф 503 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085354 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр. в конце ст.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։