ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Состояние дел с нормированием сырья в мясной промышленности Казахской ССР и пути его соврешенствования : аналитический обзор / Е.М. Сагимбеков, В.Н. Юсов; КазНИИНТИ Госплана Казахской ССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Алма-Ата : Изд-во КазНИИНТИ, 1987.Նկարագրություն։ 38 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 138 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085277
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 138 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085278
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 С 137 Новое в науке о мясе : 637 С 137 Новое в науке о мясе : 637 С 138 Состояние дел с нормированием сырья в мясной промышленности Казахской ССР и пути его соврешенствования : 637 С 138 Состояние дел с нормированием сырья в мясной промышленности Казахской ССР и пути его соврешенствования : 637 С 16 Рациональное использование сырья в колбасном производстве / 637 С 16 Рациональное использование сырья в колбасном производстве / 637 С 16 Использование растительных белков в колбасном производстве :

Библиогр.: с. 37 (8 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա