ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում ՄԵԸՔ դիտում ISBD Դիտում

Пути повышения пищевой и биологической ценности молочных продуктов : обзорная информация / А.П. Чагаровский, Н.Н. Липатов, В.П. Чагаровский и др; ВАСХНИЛ, АгроНИИТЭИмясомолпром.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Молочная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во АгроНИИТЭИмясомолпром, 1990.Նկարագրություն։ 28 сISSN:
  • 0233-5891
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ Նյութի պահումներ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 П 901 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085274
Գումարային պահումներ: 0

Библиогр.: с. 25 (16 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ