ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Эффективность использования энергетических ресурсов в компрессорных цехах мясокомбинатов : обзорная информация / Ю.Г. Пугачев; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИмясомолпром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Холодильная промышленность и транспортՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИмясомолпром, 1975.Նկարագրություն։ 28 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 621.58 / П-88 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով: NL1359401
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 П 88 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085193
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 П 837 Системный анализ процессов производства сыров с целью его интенсификации, оптимизации и автоматизации : обзорная информация / 637 П 842 Профилактика сальмонеллеза в птицеперерабатывающей промышленности : 637 П 845 Опыт работы Всесоюзного специализированного треста по мантажу и наладке оборудования предприятий мясной и молочной промышленности : обзорная информация / 637 П 88 Эффективность использования энергетических ресурсов в компрессорных цехах мясокомбинатов : 637 П 892 Непрерывные способы производства кисло-молочных продуктов : обзорная информация / 637 П 901 Пути сохранения качества сырья и продукции мясного производства : 637 П 901 Пути сохранения качества сырья и продукции мясного производства :

Библиогр.: с. 27

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա