Մսի և մսամթերքի տեխնոլոգիա : Կուրսային աշխատանքների և նախագծերի կատարման մեթոդական ցուցումներ / Կազմ.՝ Գ.Հ. Հակոբյան, Հ.Պ. Կիրակոսյան, Մ.Գ. Հակոբյան; ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊՃՀ (Պոլիտեխնիկ), Գյումրու մասնաճյուղ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ճարտարագետ, 2012.Նկարագրություն։ 28 էջ : աղս. ; 21 սմISBN:- 978-9939-55-867-7
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 61692 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1820745 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | II / 38795գր (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | NL1051879 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | II/1734գր (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0548979 | ||
Book | National Library of Armenia | General | II/789ահ (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0548817 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։