Пути сохранения качества сырья и продукции мясного производства : сборник научных трудов / Под ред. А.Ф. Савченко; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ВНИИМП.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ВНИИМП, 1982.Նկարագրություն։ 190 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 П 901 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085028 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 П 901 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085029 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 П 901 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0085027 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр. в конце ст.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։