Способы консервирования молочных продуктов лечебного и диетического питания и оборудование для их производства : обзорная информация / И.А. Рогов, Э.С. Токаев, И.П. Энглин, Е.Е. Ковтунов; Госагропром СССР, ВНИИТЭИагропром, НИИТЭИММП.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Молочная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : АгроНИИТЭИММП, 1988.Նկարագրություն։ 33 сISSN:- 0233-5891
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 С 739 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0089661 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 С 739 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0089662 |
Библиогр.: с. 30 - 32
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։