ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Совершенствование экономики и организации производства в мясной промышленности : сборник научных трудов / Под ред. В.М. Горбатова; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ВНИИМП.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ВНИИМП, 1984.Նկարագրություն։ 151 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085023
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085024
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085025
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0085026
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 С 56 Совершенствование экономики и организации производства в мясной промышленности : 637 С 56 Совершенствование экономики и организации производства в мясной промышленности : 637 С 56 Совершенствование экономики и организации производства в мясной промышленности : 637 С 56 Совершенствование экономики и организации производства в мясной промышленности : 637 С 56 Совершенствование техники посола при производстве соленых продуктов из говядины, баранины, конины : 637 С 56 Совершенствование техники посола при производстве соленых продуктов из говядины, баранины, конины : 637 С 56 Совершенствование техники посола при производстве соленых продуктов из говядины, баранины, конины :

Библиогр. в конце ст.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա