ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология детских и диетических молочных продуктов : (справочник) / П.Ф. Крашенинин, Л.Н. Иванова, В.С. Медузов и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Технология и техника промышленного производства цельномолочных и молочноконсервных продуктовՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1988.Նկարագրություն։ 232 сISBN:
  • 5100002042
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.144 T-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0394461
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.144 T-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0394460
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0084977
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089799
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0089791
Book Book Syunik Regional Library Depository 36 / Т-38 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan SL0048517
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 Т 384 Технологические особенности переработки молока, пахты и сыворотки с применением мембранной техники : 637 Т 384 Технологические особенности переработки молока, пахты и сыворотки с применением мембранной техники : 637 Т 384 Технология производства новых видов полукопченых колбас : 637 Т 384 Технология детских и диетических молочных продуктов : (справочник) / 637 Т 384 Технология детских и диетических молочных продуктов : (справочник) / 637 Т 384 Технология детских и диетических молочных продуктов : (справочник) / 637 Т 384 Технологические особенности переработки ультрафильтрата на молочный сахар :

Библиогр.: с. 226 - 227. - Предм. указ.: с. 228 - 230

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա