ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Физико-химические и биохимические основы технологии мясопродуктов / А.А. Соколов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1965.Նկարագրություն։ 491 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / С-594 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441328
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / С-594 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441296
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 594 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084972
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 594 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084971

Библиогр.: с. 462 - 487

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա