ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Совершенствование техники и технологии на предприятиях московского производственного объединения мясной промышленности : обзорная информация / Сост. В.И. Солдатов, С.Г. Рыжкина; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИмясомолпром.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИмясомолпром, 1983.Նկարագրություն։ 48 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 60 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084943
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 С 594 Физико-химические и биохимические основы технологии мясопродуктов / 637 С 594 Физико-химические и биохимические основы технологии мясопродуктов / 637 С 594 Техно-химический контроль в мясной промышленности : учеб. полсоб. для вузов / 637 С 60 Совершенствование техники и технологии на предприятиях московского производственного объединения мясной промышленности : 637 С 601 Фотометрические методы ускоренного определения белков в мясе и мясных продуктах : 637 С 603 Созревание мяса : 637 С 603 Созревание мяса :

Московскому мясокомбинату 50 лет

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա