Способы терморегуляции мясопродуктов и обррудование для ее осуществления : обзорная информация / А.В. Устинов и др.; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1982.Նկարագրություն։ 20 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 С 737 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0089548 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 19
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։