ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технохимический контроль в мясной и птицеперерабатывающей промышленности : учебник для техникумов мясной промышленности / С.И. Матрозова.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1966.Նկարագրություն։ 182 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / М-346 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498481
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / М-346 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498482
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 М 346 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088790
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 М 346 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088789
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / М-25 Производство быстрозамороженных мясных готовых блюд : 664.9 / М-346 Технохимический контроль в мясной и птицеперерабатывающей промышленности : 664.9 / М-346 Технохимический контроль в мясной и птицеперерабатывающей промышленности : 664.9 / М-346 Технохимический контроль в мясной и птицеперерабатывающей промышленности : 664.9 / М-523 Сравнительные исследования методов подсчета бактерий в мясном фарше по данным трех институтов / 664.9 / М-597 Микрофлора заливочных рассолов при производстве свинокопченостей и бекона / 664.9 / М-64 Приемка, холодильная обработка и хранение скоропортящихся продуктов на холодильниках :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա