Методы извлечения белковых веществ из творожной сыворотки : обзорная информация / А.Т. Борисов, О.П. Новиков, В.Е. Степанятов, Е.А. Фетисов; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Цельномолочная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1981.Նկարագրություն։ 21 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 М 545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0088731 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 М 545 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0088732 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 20
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։