ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Физико-химические методы исследования продуктов животного происхождения / Н.Н. Крылова, Ю.Н. Лясковская.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1961.Նկարագրություն։ 234 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / К-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498563
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 К 85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088729
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / К-85 Изменения сульфгидрильных групп в мясе при различных видах обработки / 664.9 / К-85 Нормирование расхода электроэнергии на погрузочно-разгрузочные работы на холодильниках : 664.9 / К-85 Взаимодействие коптильных компонентов дыма с составными частями мяса / 664.9 / К-85 Физико-химические методы исследования продуктов животного происхождения / 664.9 / К-85 Биохимия мяса / 664.9 / К-891 Товароведение боровой и водоплавающей дичи : 664.9 / К-893 Автоматизация производственных процессов на мясокомбинатах /

Библиогр.: с. 228 - 231

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա