Технохимический контроль в мясной и птицеперерабатывающей промышленности : учебник для техникумов пищевой промышленности / С.И. Матрозова, А.А. Соколов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1958.Նկարագրություն։ 187 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / М-346 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | NL2165316 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 М 346 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0088724 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։