ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Техника безопасности и охрана труда в мясной промышленности / В.М. Горбатов, Ф.Ф. Юрьев.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1967.Նկարագրություն։ 351 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5:614.8 Г-671 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391358
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5:614.8 Г-671 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0391359
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Г-671 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441050
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Г 671 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084256
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Г 671 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084255
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Г-671 Пути рационального использования мяса и продуктов получаемых при убое скота : 664.9 / Г-671 Справочник по оборудованию предприятий мясной промышленности / 664.9 / Г-671 Справочник по оборудованию предприятий мясной промышленности / 664.9 / Г-671 Техника безопасности и охрана труда в мясной промышленности / 664.9 / Г-69 Механизация и автоматизация процессов боенской обработки птицы : 664.9 / Г-69 Влияние технологии убоя, переработки и условий хранения на качество мяса птицы / 664.9 / Г-69 Переработка птицы на предприятиях ГДР /

Библиогр.: с. 345 - 347

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա