Микробиология мясных и птицепродуктвов : учебник для техникумов / М.А. Агульник, И.П. Корнеев.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1959.Նկարագրություն։ 126 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/8774 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0592771 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 А 272 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0084229 |
Библиогр.: с. 122 - 123
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։