Особенности производства мягких сыров : обзорная информация / А.В. Перепечко, Т.В. Жаровина; ВАСХНИЛ, ВНИИТЭИагропром, НИИТЭИММП.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Молочная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : АгроНИИТЭИММП, 1991.Նկարագրություն։ 28 сISSN:- 0233-5891
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 П 271 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0088520 |
Библиогр.: с. 26
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։