Повышение эффективности производства и качества работы в мясной промышленности / Т.Б. Бройда.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экономические знания - рабочимՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1981.Նկարագրություն։ 96 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Б 882 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0084162 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Б 882 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0084163 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 93
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։