Лабораторные работы по неорганической, органической химии и техническому анализу / Б.Н. Архипов.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Высшая школа , 1967.Հրատարակություն։ 2-е изд., испр. и допՆկարագրություն։ 264 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Engineering University Library | Textbook reserve shelf | 54(076) А-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | EU0338083 | ||
Book | Engineering University Library | Textbook reserve shelf | 54(076) А-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | EU0338084 | ||
Book | Engineering University Library | Textbook reserve shelf | 54(076) А-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | EU0338085 | ||
Book | Lori Regional Library | Ընթերցասրահ | 24.1 A 87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | LRL093817 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 54 А 877 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | ST0042167 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 54 А 877 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | ST0042166 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 54(076) А-877 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501087931 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 54(076) А-877 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2502230856 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 54(076) А-877 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 250223086A | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 54(076) А-877 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2502238480 |
Դիտման Yerevan State University Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։