ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Использование физических методов для обработки мяса и мясопродуктов : сборник научных трудов / Под ред. А.Ф. Савченко; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ВНИИМП.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ВНИИМП, 1980.Նկարագրություն։ 79 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 И 883 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084122
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 И 883 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084123
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 И 883 Использование процесса гидролиза лактозы в молочной промышленности : 637 И 883 Использование мелассы, получаемой при производстве молочного сахара : 637 И 883 Использование каныги на мясокомбинатах / 637 И 883 Использование физических методов для обработки мяса и мясопродуктов : 637 И 883 Использование физических методов для обработки мяса и мясопродуктов : 637 И 883 Использование сывороточных концентратов в хлебопекарной и кондитерской промышленности : 637 И 887 Испытание нового оборудования мясной промышленности /

Библиогр. в конце глав

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա