Микробиологический контроль на предприятиях молочной промышленности / В.М. Богданов, Н.С. Королева, Л.А. Банникова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1967.Հրատարակություն։ Изд. 2-е, перераб. и допՆկարագրություն։ 230 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.1:663.1 Б-734 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0376795 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.1:663.1 Б-734 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0376796 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.1:663.1 Б-734 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0376798 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.1:663.1 Б-734 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0376797 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.1:663.1 Б-734 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0376794 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.1:663.1 Б-734 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0376761 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.1:663.1 Б-734 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0376799 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.97 / Б-734 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1544242 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.97 / Б-734 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1544243 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Б 734 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0084066 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 226
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։