ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Улучшение каечства мясных продуктов : обзорная информация / Н.И. Мелехова; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1985.Նկարագրություն։ 21 сISSN:
  • 0135-4426
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 М 473 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088477
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 М 457 Опыт работы Таллинского мясокомбината по повышению производительности труда : обзорная информация / 637 М 46 Монтаж и опыт эксплуатации роторных морозильных агрегатов и их охлаждающих систем : 637 М 47 Загрязненность молока и молочных продуктов антибиотиками и химические методы их контроля : 637 М 473 Улучшение каечства мясных продуктов : 637 М 538 Биохимия мяса, мясопродуктов и птицепродуктов : 637 М 538 Биохимия мяса, мясопродуктов и птицепродуктов : 637 М 545 Методы контроля консистенции и структурно-механических свойств сыра :

Библиогр.: с. 19 - 21

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա