ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Химия вкуса и запаха мясных продуктов / А.И. Грень, Л.Е. Высоцкая, Т.В. Михайлова; АН Украинской ССР, Физико-химический ин-т.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Наукова Думка, 1985.Նկարագրություն։ 100 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Г 805 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0080945
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Г 805 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084026
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 Г 78 Некоторые тенденции автоматизации технологических процессов в мясной промышленности : 637 Г 78 Технологические свойства белковых добавок при производстве фаршевых мясопродуктов : 637 Г 78 Технологические свойства белковых добавок при производстве фаршевых мясопродуктов : 637 Г 805 Химия вкуса и запаха мясных продуктов / 637 Г 805 Химия вкуса и запаха мясных продуктов / 637 Г 829 Производство жирных сыров в Латвийской ССР : 637 Г 858 Качество мясных туш и выхода мяса при убое скота :

Библиогр.: с. 93 - 96 (82 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա