Химия пищевых продуктов : Пер с нем. / Под ред. А. Бемера и др.; Пер. А.М. Емельянова .
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Գերմաներեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Пищепромиздат, 1940.Նկարագրություն։ тoм ; 24 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Т. 1, кн. 1 (1940, 442 с., ил., табл.) : Под ред. Ф.В. Церевитинова
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 641 / Х-465 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Т. 1, кн. 1 | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1843778 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 577.1 Х-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Т. 1, кн. 1 | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0072057 |
Դիտման Yerevan Medical University Library դարակ, Հավաքածու։ Գիտական Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Т. 1, кн. 1 (1940, 442 с., ил., табл.) : Общие составные части пищевых продуктов / Под ред. Ф.В. Церевитинова
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։