Технологические свойства белковых добавок при производстве фаршевых мясопродуктов : обзорная информация / В.А. Граф; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИмясомолпром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИмясомолпром, 1981.Նկարագրություն։ 24 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Г 78 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080891 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Г 78 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080944 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 23 - 24 (28 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։