Особенности производства и способы улучшения качества сыров : обзорная информация / Н.Н. Белоусова; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Маслодельная и сыродельная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИ, 1980.Նկարագրություն։ 50 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Б 438 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080863 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Б 438 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080864 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 47 - 49 (50 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։