ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Бактерии группы кишечной палочки в молочном производстве / Н.Н. Белоусова; ЦИНТИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦИНТИпищепром, 1967.Նկարագրություն։ 68 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Б 438 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0080834
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Б 438 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0080835
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 Б 438 Теплостойкие и термофильные бактерии в производстве молока и молочных продуктов / 637 Б 438 Способы воздействия на микроорганизмы в процессах производства молочных продуктов : 637 Б 438 Маслянокислые бактерии в производстве сыра : 637 Б 438 Бактерии группы кишечной палочки в молочном производстве / 637 Б 438 Бактерии группы кишечной палочки в молочном производстве / 637 Б 438 Особенности производства и способы улучшения качества сыров : 637 Б 438 Особенности производства и способы улучшения качества сыров :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա