ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Применение методов ультрафильтрации для обработки молочной сыворотки : обзорная информация / В.А. Павлов, Г.Н. Новиков, А.Т. Чернышова; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Молочная промышленность | По информационному обеспечению целевых комплексных научно-технических программ и программ по решению важнейших научно-технических проблемՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1986.Նկարագրություն։ 29 сISSN:
  • 0233-5948
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 П 121 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088328
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 П 121 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088499
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 О-629 Опыт работы предприятий мясной промышленности по заготовке эндокринно-ферментного и специального сырья и производству медпрепаратов : 637 П 121 Упрочнение быстроизнашивающихся деталей машин и оборудования мясной промышленности способом борирования : 637 П 121 Применение методов ультрафильтрации для обработки молочной сыворотки : 637 П 121 Применение методов ультрафильтрации для обработки молочной сыворотки : 637 П 121 Совершенствование бригадной формы организации и стимулирования труда в мясной промышленности : 637 П 121 Совершенствование технологических процессов обработки птицы и улучшения качества вырабатываемой продукции : 637 П 121 Совершенствование технологических процессов обработки птицы и улучшения качества вырабатываемой продукции :

Библиогр.: с. 26 - 28

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա