ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новые виды мясных полуфабрикатов, колбасных изделий и готовых блюд в некоторых зарубежных странах : обзорная информация / В.А. Алексахина, Н.А. Александрова, Н.И. Шмаков и др.; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1980.Նկարագրություն։ 42 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Н 766 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088318
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Н 766 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088319
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Н 766 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088320
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Н 766 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0088321
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 Н 766 Новые виды мясных полуфабрикатов, колбасных изделий и готовых блюд в некоторых зарубежных странах : 637 Н 766 Новые виды мясных полуфабрикатов, колбасных изделий и готовых блюд в некоторых зарубежных странах : 637 Н 766 Новые виды мясных полуфабрикатов, колбасных изделий и готовых блюд в некоторых зарубежных странах : 637 Н 766 Новые виды мясных полуфабрикатов, колбасных изделий и готовых блюд в некоторых зарубежных странах : 637 Н 766 Новые тенденции использования немясных белковых ингредиентов в технологии комбинированных мясопродуктов : 637 Н 766 Новые тенденции использования немясных белковых ингредиентов в технологии комбинированных мясопродуктов : 637 Н 766 Новые технологические способы подготовки сливок к сбиванию :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա