Разработка и внедрение комплексной системы управления качеством продукции в мясной промышленности / Л.И. Изотова, М.Ю. Рабинер; НТО, Общественный ин-т повышения квалификации ИТР ЦП НТО пищевой пром-сти.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1980.Նկարագրություն։ 56 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 И 387 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080746 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 И 387 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080747 |
Библиогр.: с. 53 - 54
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։