ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Интенсификация процесса замораживания мяса и мясопродуктов в скороморозильных аппаратах : обзорная информация / И.Г. Чумак, А.П. Яценко, В.П. Онищенко, Л.Я. Тихоненко; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Холодильная промышленность и транспортՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИ, 1982.Նկարագրություն։ 16 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 И 731 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0080717
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 И 731 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0080728
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 И 731 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0080729
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 И 731 Интенсификация процесса переработки эндокринного сырья электроплазмолитическим методом : 637 И 731 Интенсификация процесса тепловой обработки мяса и мясопродуктов : 637 И 731 Интенсификация процесса замораживания мяса и мясопродуктов в скороморозильных аппаратах : 637 И 731 Интенсификация процесса замораживания мяса и мясопродуктов в скороморозильных аппаратах : 637 И 731 Интенсификация процесса замораживания мяса и мясопродуктов в скороморозильных аппаратах : 637 И 731 Интенсификация процесса растворения сухого молока : 637 И 731 Интенсификация производства колбасных и кулинарных изделий :

Библиогр.: с. 15 (13 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա