Уменьшение адгезии при замораживании мясопродуктов в скороморозильных аппаратах : обзорная информация / А.Г. Ионов, С.М. Моргунов; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Холодильная промышленность и транспортՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИ, 1982.Նկարագրություն։ 20 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 И 755 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080716 |
Библиогр.: с. 20 (8 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։