ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Механизация процесса обвалки мяса : обзорная информация / В.В. Илюхин, Г.И. Кратосутский, А.И. Ревяков; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИ, 1972.Նկարագրություն։ 52 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 И 497 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0080685
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 И 49 Холодильная технология продуктов в мясной и молочной промышленности : Учебник для техникумов мясной и молочной промышленности / 637 И 49 Холодильная технология продуктов в мясной и молочной промышленности : Учебник для техникумов мясной и молочной промышленности / 637 И 497 Монтаж, наладка и ремонт оборудования предприятий мясной промышленности : 637 И 497 Механизация процесса обвалки мяса : 637 И 497 Зарубежное оборудование для съемки шкур с туш животных : 637 И 626 Производство мясных продуктов пониженной калорийности : 637 И 626 Производство мясных продуктов пониженной калорийности :

Библиогр.: с. 51 (43 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա