Совершенствование методов консервирования кожевенного и шубно-мехового сырья на мясокомбинатах : обзорная информация / Д.Б. Изюмов, Д.П. Радкевич; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИ, 1983.Նկարագրություն։ 56 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 И 398 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080667 |
Библиогр.: с. 50 - 53 (58 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։