ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Комплексное и рациональное использование сырья в мясной промышленности : обзорная информация / Б.Е. Гутник, Н.А. Александрова, А.Э. Степнова; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИ, 1982.Նկարագրություն։ 20 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Г 972 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0080646
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 Г 965 Технология мяса птицы и яйцепродуктов / 637 Г 965 Влияние условий холодильной обработки и хранения на качество мяса птицы : 637 Г 965 Влияние упаковки на качество охлажденного мяса при хранении : 637 Г 972 Комплексное и рациональное использование сырья в мясной промышленности : 637 Г 98 Способы улучшения качества и сохранности куриных яиц : 637 Г 98 Способы улучшения качества и сохранности куриных яиц : 637 Г 981 Методы повышения качества мяса птицы в условиях индустриальной технологии выращивания, транспортировки и переработки сырья :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա