Технология промышленного производства мяса уток : методические рекомендации / Под ред. Г.А. Тардатьяна; М-во сельского хозяйства СССР, ВНИТИП.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Загорск : Изд-во ВНИТИП, 1979.Նկարագրություն։ 72 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 636 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080621 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 636 Т 384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080622 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Прилож.: с. 65 - 72
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։