Микробиология молока и молочных продуктов : Руководство для мастеров маслоделия и сыроделия / С.Б. Панфилов; Под ред. С.А. Королева.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Сельколхозгиз, 1931.Հրատարակություն։ 2-е издՆկարագրություն։ 80 с. : рис., табл. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.1 П-16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0501961 |
Библиогр.: с. 78-79
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։