ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Как хранить и морозить рыбу / И. Арнольд.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : КОИЗ, 1932.Նկարագրություն։ 48 с. : рис. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 А-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0533091
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 А-674 Справочник мастера колбасного производства / 637.5 А-743 Охрана природы на предприятиях мясной и молочной промышленности : Учебное пособие / 637.5 А-743 Охрана природы на предприятиях мясной и молочной промышленности : Учебное пособие / 637.5 А-84 Как хранить и морозить рыбу / 637.5 А-871 Курсовое и дипломное проектирование предприятий мясной промышленности : Учебное пособие для студентов вузов, обучающихся по специальностям "Технология мяса и мясных продуктов" и "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров" / 637.5 Б-125 Технология колбас и мясокопченостей : Учебник для школ ФЗУ / 637.5 Б-158 Простейшие способы переработки мясных продуктов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա