ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Определение степени свежести и созревания мяса по микроструктурным показателям : обзорная информация / В.А. Адуцкевич, А.А. Белоусов, В.И. Плотников; Под общ . ред. Е.И. Скалинского; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1980.Նկարագրություն։ 47 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 А 328 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0087962
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 А 328 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0087963
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 А 328 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0087964

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա