Определение степени свежести и созревания мяса по микроструктурным показателям : обзорная информация / В.А. Адуцкевич, А.А. Белоусов, В.И. Плотников; Под общ . ред. Е.И. Скалинского; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мясная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1980.Նկարագրություն։ 47 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 А 328 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0087962 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 А 328 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0087963 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 А 328 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0087964 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։