ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Особенности промышленной переработки кроликов : обзорная информация / Е.В. Гаевой, В.С. Очаковский; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Птицеперерабатывающая промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИмясомолпром, 1972.Նկարագրություն։ 61 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 Г 134 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0087931
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 Г 134 Промышленная переработка кроликов : 637 Г 134 Мясная промышленность Венгрии и Чехословакии : 637 Г 134 Охлаждение и замораживание мяса птицы в СССР и за рубежом : 637 Г 134 Особенности промышленной переработки кроликов : 637 Г 134 Обработка кожевенного сырья, меховой и шубной овчины на мясокомбинатах : учебник для подготовки рабочих на производстве / 637 Г 134 Обработка кожевенного сырья, меховой и шубной овчины на мясокомбинатах : учебник для подготовки рабочих на производстве / 637 Г 134 Переработка перо-пухового сырья :

Библиогр.: с. 60 - 61

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա