Резервы увеличения ресурсов животноводческой продукции за счет повышения ее качества и сокращения потерь : обзорная информация / В.Ф. Брылева; М-во хлебопродуктов СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экономика и организация заготовок сельскохозяйственных продуктовՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИ, 1986.Նկարագրություն։ 42 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Б 896 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0080530 |
Библиогр.: с. 40 - 41 (32 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։