ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Մեթոդական ցուցումներ «Գինու տեխնոլոգիա» առարկայից դիպլոմային նախագիծ կատարելու վերաբերյալ / Կազմ.՝ Ա.Վ. Մնացականյան; ՀՀ ԳՆ; ՀԳԱ, Բուսաբուծ. մթերքն. վերամշ. տեխն. ամբիոն.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2000.Նկարագրություն։ 20 էջ ; 20 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 2-րդ գրապահոց 663.25(075.8) Մ-83 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0334358
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 2-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.1 Y-74 Food microbiology : A laboratory manual / 663.2(075.8) G-59 Գինեգործական ձեռնարկությունների տեխնոլոգիական սարքավորումների հաշվարկ : Ուսումնամեթոդական ձեռնարկ / 663.2(075.8) G-59 Գինեգործական ձեռնարկությունների տեխնոլոգիական սարքավորումների հաշվարկ : Ուսումնամեթոդական ձեռնարկ / 663.25(075.8) Մ-83 Մեթոդական ցուցումներ «Գինու տեխնոլոգիա» առարկայից դիպլոմային նախագիծ կատարելու վերաբերյալ / 663:664 Б-73 Техническая микробиология пищевых продуктов : Учебное пособие / 663:664 Б-73 Техническая микробиология пищевых продуктов : Учебное пособие / 663:664 Б-73 Техническая микробиология пищевых продуктов : Учебное пособие /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա