Биологические аспекты повышения яичной продуктивности : обзорная информация / А.М. Евстратова; ВАСХНИЛ, ВНИИТЭИСХ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ВНИИТЭИСХ, 1982.Նկարագրություն։ 54 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 636.52/58.034 E-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0382311 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 636 Е 265 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0079791 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||||
636.52/58.033 М-94 Бройлерное птицеводство / | 636.52/58.033 М-94 Бройлерное птицеводство / | 636.52/58.033 М-94 Бройлерное птицеводство / | 636.52/58.034 E-19 Биологические аспекты повышения яичной продуктивности : обзорная информация / | 636.52/58.034 Ц-20 Повышение качества продукции птицеводства : пищевые и инкубационные яйца / | 636.52/58.034 Ц-20 Повышение качества продукции птицеводства : пищевые и инкубационные яйца / | 636.52/58.034 Ц-20 Повышение качества продукции птицеводства : пищевые и инкубационные яйца / |
Библиогр.: с. 43 - 52 (179 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։