ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технико-экономический анализ режимов хранения мороженых грузов в камерах, оборудованных различными системами охлаждения / С.Г. Чуклин, И.Г. Чумак, А.М. Чернозубов и др.; Мясомолпром СССР; ЦНИИТЭИ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ М. : Б. и., 1969.Նկարագրություն։ 17 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 Т-381 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0475500
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.5 С-914 Производительность труда рабочих в мясной промышленности / 637.5 С-958 Определение качества, транспортировка и сдача убойных животных и птицы за рубежом / 637.5 Т-38 Технология мяса и других продуктов переработки скотосырья : Учебник для втузов / 637.5 Т-381 Технико-экономический анализ режимов хранения мороженых грузов в камерах, оборудованных различными системами охлаждения / 637.5 Т-382 Технический прогресс на Лениградском мясокомбинате / 637.5 Т-384 Технология мяса и мясопродуктов : Учебник / 637.5 Т-384 Технология мяса и мясопродуктов : Учебник /

Библиогр.: с. 17

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա